T. +34 93 891 36 22 | +34 91 013 99 68 [email protected]

Especialistes en motors d’arranc i alternadors

Empresa

Logistik és una empresa dedicada a la compravenda de motors d’arrencada, alternadors i els seus components. També disposa d’una divisió de motors elèctrics per a aplicacions hidràuliques. La nostra oferta està dirigida a tota mena de vehicles: turisme,  industrial,  agrícola,  obra pública,  nàutica i motors estàtics. Disposem de marca pròpia i també treballem amb altres marques d’alt nivell. La nostra senyal distintiva és la qualitat i l’evolució constant dirigida al perfeccionament dels nostres productes i a la satisfacció dels nostres clients.

Experiència

Més de 15 anys distribuint motors d’arranc i alternadors als nostres clients

Servei eficaç

Som àgils, i podem oferir una ràpida resposta a les sol·licituds del mercat

Respectuosos amb el Medi Ambient

En Logistik mantenim un ferm compromís amb el Medi Ambient en tots els nostres processos

Compromís

El nostre compromís és oferir un servei que compleixi i superi les expectatives dels clients

Valors

A Logistik, som àgils, i podem oferir una ràpida resposta a les demandes del mercat en general. Tenim uns coneixements tècnics que ens permeten aconsellar la millor opció en cada cas.

El nostre llarg recorregut en el sector permet que disposem de fermes aliances amb importants proveïdors de diversos països per trobar la solució adequada en cada cas. Logistik manté un ferm compromís amb el Medi Ambient en tots els seus processos.

Som emprenedors i amb visió de futur, seguim evolucionant i embarcant-nos en nous projectes. Els nostres objectius; consolidar-nos en els mercats nacionals i internacionals a través de productes de qualitat i d’un alt nivell d’exigència.